خبرگزاری مهر، گروه استانها: مقصدشان کربلا است، گروهی که امسال شرایط کرونایی سبب شده تا تعدادشان کمتر از سالهای قبل باشد و چند روزی است پیمایش مسیر ۱۴۰۰ کیلومتری بابل- کربلا را آغاز کردهاند.
بر لبانشان ذکر یا حسین (ع) دارند و به شوق زیارت و دیدار کوی دوست، روزانه ۵۰ تا ۶۰ کیلومتر پیاده روی میکنند تا در مراسم اربعین حسینی در کربلای معلا حضور داشته باشند.
حب الحسین (ع) سبب شده تا از اقشار مختلف در این گروه ۱۰ نفر جمع شوند و مقصدشان کربلا و زیارت اربعین شود.
باقر فرقانی از اعضای گروه زائرانی که مسیر بابل- کربلا را به صورت پیاده طی میکنند، در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از دو روز گذشته، سفر پیاده به سمت کربلا را آغاز کردیم، افزود: این سفر، هفدهمین سفری است که از بابل به سمت کربلای معلی عازم شدهایم.
وی با اظهار اینکه در سفر کنونی ۱۰ نفر همسفر شدیم، شرایط کرونایی را دلیل کاهش شمار اعضای گروه ذکر کرد و گفت: در سفرهای سالهای قبل اعضای گروه بالغ بر ۳۰ تا ۴۰ نفر میشد و امسال به دلیل شرایط کرونایی، تعداد همسفران کمتر شده است.
در سفرهای سالهای قبل اعضای گروه بالغ بر ۳۰ تا ۴۰ نفر میشد و امسال به دلیل شرایط کرونایی، تعداد همسفران کمتر شده است
وی با عنوان اینکه ۲۵ روز تا مرز پیاده روی خواهیم کرد، ادامه داد: از مرز تا نجف پنچ تا شش روز و سپس مسیر نجف تا کربلا را پیاده روی خواهیم کرد.
فرقانی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی صورت گرفته در ایام اربعین در کربلا حضور خواهیم داشت، ادامه داد: چند نفر از اعضای گروه را فرهنگیان و بقیه اقشار مختلف تشکیل میدهند و بازنشستگانی نیز همسفر ما برای پیاده روی هستند.
وی تعظیم شعائر دینی و ترویج فرهنگی حسینی را از جمله اهداف پیاده روی مسیر ۱۴۰۰ کیلومتری مازندران تا کربلا ذکر کرد.
۱۷ سال از آغاز سفر و پیاده روی محرم تا اربعین گروهشان میگذرد و خاطرات زیادی از این سفرهای ۴۰ روزه در سینه دارند و وجه مشترک این خاطرات، توجه و لطف ویژه ارباب بی کفن سید وسالار شهیدان به زائرانش هست.
عالمیان از دیگر اعضای گروه مسافران پیاده بابل- کربلا نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه امسال چندمین سفری است که پیاده روانه کربلای معلی میشوم، افزود: شفای بیماران و رهایی از مرگ در تصادفات از جمله خاطراتی است که در ذهن ما نقش بسته شده است.
وی ادامه داد: در یکی از سفرها یکی از همسفران باید دستش را عمل جراحی میکرد اما تصمیم گرفت این کار را بعد از سفر اربعین انجام دهد ودر یکی از شبهای زیارت، شاهد شفای وی بودیم.
وی یادآور شد: همچنین در یکی از سفرها، شاهد برخورد یک دستگاه پراید با سرعت بالا با یکی از همسفران بودیم اما به برکت و لطف امام حسین (ع) هیچ آسیبی به وی نرسید.
عالمیان به اظهار لطف و ارادت مردم در طول مسیر پیاده روی با گروه زائران اشاره و اضافه کرد: سالهای اولی که پیاده روانه کربلا میشدیم، حاشیه نشینان مسیر و مردم مناطق مختلف با دیدن گروه زائران به قربانی میپرداختند و نذورات را صرف زائران میکردند.
وی یادآور شد: قرار بود هتلی در مرز خسروی افتتاح شود و مالک هتل با دیدن گروه زائران از آنان خواست تا در این کار شرکت کنند و همه این الطاف به برکت حب الحسین (ع) است.
پیاده روی برای شرکت در مراسم اربعین، رسم مازندرانیها در قبل از شیوع کرونا بوده است و مردم مؤمن و مذهبی استان، چشم انتظار شرایطی هستند تا دوباره به راحتی بتوانند به زیارت عتبات عالیات و کربلای معلی بروند.
مازندران در سالهای قبل موکبهای زیادی را در مسیر کربلا و نجف دایر میکرد اما سال قبل به دلیل شرایط کرونایی و محدودیتها، خیل عاشقان از برپایی موکب و خدمات دهی به زائران حسینی محروم شده بودند.
نظر شما